Kirjat

Tonttufilosofiaa (Kirjapaja, 2014)

Kirja täynnä joulun iloa ja leppoisaa mieltä. Otsa kurtussa ei kannata synkistellä, se on tonttujen tärkein nuoruuseliksiiri. Vaikka joulun aikaa tontuilla on tunnetusti kiire, ne osaavat myös hitaasti kiirehtimisen jalon taidon. Leena Hietamiehen hyväntuulisten tekstien tunnelmaa korostaa Päivi Maanaviljan iloinen tonttukuvitus.

Tuotetiedot: Kirjapaja


Hyvillä mielin (Kirjapaja, 2014)

Kauniinherkkä lahjateos täynnä valoisaa tunnelmaa. Pia Perkiön runot puhuvat ilosta, kiitollisuudesta ja jaetuista hetkistä. Ne tervehtivät ystävää lähellä ja kaukana, välittävät ja kannustavat. Päivi Maanaviljan akvarellikuvitus kutsuu huomaamaan hetken kauneuden.

Teos, jonka levollinen hyvän mielen viesti ilahduttaa ja jonka ääreen haluaa palata yhä uudelleen.

Tuotetiedot: Kirjapaja


Parasta sinulle (Kirjapaja, 2013)

Kun hyvät hetket jakaa tärkeiden ihmisten kanssa, niiden merkitys moninkertaistuu. Samoin vahvistuu myös tunne, että toiset ihmiset ovat arvokkaita ja tärkeitä. Yhdessä vietetty hetki tuo elämään hymyn, ilon ja onnentunteen, joka säilyy mielessä pidempäänkin.

Anna-Mari Kaskisen runot tuovat onnen hetket lähelle ja puhuvat ihmisten tärkeydestä toisilleen. Päivi Maanaviljan kuvitus hehkuu kevään valoa ja kukkien loistoa.

Tuotetiedot: Kirjapaja